Miért válassza a G&P-t?

Miért válassza a G&P-t?

Élen járó megoldásaink magukban foglalnak minőségellenőrzést, utómunka tevékenységet és műszaki-, mérnöki szolgáltatásokat. Ezen megoldásainkat cégünk saját “Quality Excellence Model”-je (Kiváló Minőségbiztosító Modell) egyesíti, mely biztosítja a hiba alapvető okainak  azonosítását és a a meghibásodás helyreigazítását.

Piacvezető pozíciónkat erősíti a vállalati kultúránk alapját képező ügyfélközpontú szemlélet.

Jövőképünk Értékeink

QTrak & Technologies

QTRAK & TECHNOLÓGIÁK

Egy erős, központosított, globális back-office infrastruktúrával támogatjuk ügyfeleinket. A saját fejlesztésű QTRAK a G&P egyedülálló online minőségmenedzsment informatikai rendszere, amely a nap 24 órájában elérhető. Lehetővé teszi ügyfelei számára a valós idejű információkövetést, beleértve többek között a minőségellenőrzések eredményeit, beszállítói analíziseket és pénzügyi riportolást.  

EGYEDI TERMÉKTULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYEI

  Kiváló folyamatok és szolgáltatásszínvonal

  Élvonalbeli szolgáltatásainkat kimagasló műszaki tudásunk és megbízható irányítási rendszereink teszik lehetővé.

  Valós idejű adatelemzés

  Ügyfeleink számára részletes elemzéseket és riportokat nyújtunk, melyeket valós idejű online informatikai rendszerünk (QTRAK) támogat. Így tesszük lehetővé, hogy kritikus üzleti döntéseiket tényadatok alapján hozzák meg.

  Teljes körű támogatás a nap 24 órájában

  A G&P nemzetközi jelenlétének köszönhetően különböző helyszíneken, párhuzamosan indíthatunk projekteket. A G&P biztosítja a következetes szolgáltatói színvonalat, valamint a helyszíni kapcsolattartást.

  Nyilvántartás

  A G&P nyilvántartást vezet annak érdekében, hogy tovább javítsa ügyfelei minőségi, hatékonysági és jövedelmezőségi mutatóit.

  A G&P csapata

  Magasan képzett, gyakorlati szakembereink ügyfélközpontú, megoldás-orientált hozzáállással rendelkeznek és napszaktól függetlenül elérhetőek.

  G&P TOBORZÁS

  Cégcsoportunk munkaerő-toborzó cége biztosítja, hogy a megfelelő munkavállalót közvetítsük mind a G&P, mind ügyfelei számára.

Global Presence

NEMZETKÖZI JELENLÉT

A G&P egy nemzetközi szolgáltató, mely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy világszintű teljes körű minőségmenedzsment megoldásaiból profitáljanak.  

Kapcsolat

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Quality Management Kft 1133 Budapest, Váci út 76.

    +36 1 550 0339