Q-TRAK BELÉPÉS

CSAPATUNK

Munkatársaink a G&P mozgatórugója. Csapatunk magasan képzett, kiváló csapatmunkát nyújtó tagjait nem csak szakmai képességük, hanem egyéni hozzáállásuk, motivációjuk, kitartásuk és a rugalmasságuk alapján válogattuk ki. Munkatársaink kiemelkedő tudással rendelkeznek a termékekkel és az iparággal kapcsolatban.

A G&P munkatársak a legmagasabb szintű szakmaiság és diszkréció mellett dolgoznak példaértékű helyszíni magatartást tanúsítva. A diszkréció megőrzése elsődleges fontosságú minden munkatársunk számára bármilyen munkafolyamat kapcsán.

Cégünk irigylésre méltó kompetencia keretrendszert hozott létre azért, hogy fokozza a munkaerő- felvételt valamint a továbbképzést és teljesítmény-menedzsmentet, melyeket a nemzetközi Thomas tesztelés támogat.

NAGYKÖVETEINK

Dino alapította és építette fel a G&P cégcsoportot és tette azzá a szervezetté, ami ma is. Dino továbbra is egyedüli tulajdonosa a G&P-nek.
Dino Kyriacou
A cégcsoport Vezérigazgatója
Geoff számos kulcsfontosságú vezetői és üzlet fejlesztési szerepet töltött be, köztük a Jaguar Land Rover Észak-Amerikai pénzügyi igazgatója és brit ügyvezető igazgatójaként. Geoff 2019 januárjában csatlakozott a G&P-hez, hogy segítse az üzleti szerkezetátalakítást az ambiciózus növekedési stratégia megvalósítása érdekében.
Geoff Cousins
A cégcsoport elnöke
Közel 20 éves autóipari minőségügyi tapasztalattal a háta mögött, Simon feladata a G&P Csoport minőségügyi fejlesztéseinek és bővülésének irányt szabni minden országban. Ebbe tartozik a nemzetközi szabványoknak való megfelelésünk, a Qtrak fejlesztése, az oktatások, a környezetvédelem és az egészségügyi és munkabiztonsági feladatok.
Simon Francis
Minőségügyi Vezető
Stephen, aki tagja a londoni ImechE Műszaki Mérnöki Intézetnek, 2017 szeptemberében csatlakozott a G&P-hez, miután számos nemzetközi vezetői pozíciót töltött be repülőgépipari gyártási területeken, köztük a Rolls Royce Aero Engines főmérnöki asszisztenseként.
Stephen Molloy
Repülőgéptechnikai és Műszaki Igazgató
Több mint 30 éves pénzügyi tapasztalattal rendelkezik, főként a feldolgozóiparban, a nemzetközi piacokon. Andrew pénzügyi igazgatóként vezeti a pénzügyi és az adminisztrációs csapatokat.
Andrew Santer
Pénzügyi Igazgató
Dino Kyriacou
Interim UK General Manager
Dani több mint 30 éves toborzási tapasztalattal rendelkezik számos ágazatban, többek között az autóiparban, és saját toborzási vállalkozásokat vezetett, mielőtt 2019-ben csatlakozott a G&P-hez. 2020 márciusa óta Dani most az Egyesült Királyság értékesítési igazgatójaként szerves szerepet játszik a meglévő ügyfélkapcsolatok fejlesztésében, valamint az új üzletekre való összpontosításban minden iparágban.
Danielle King
UK értékesítési igazgató
Maria CIM és CMI képesítéssel és több mint 20 éves marketing szakértelemmel rendelkezik, elsősorban az autóipar, valamint a közlekedés és a logisztika területén. Maria marketingmenedzserként felel a csoport marketingtevékenységének végrehajtásáért, a márka ismertségének növelése érdekében, miközben támogatja az értékesítést és az üzletfejlesztést.
Maria Holmes-Keeling
Cégcsoport Marketing Menedzsere
James 2014-ben csatlakozott a G&P Toborzási divíziójához. Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Jelenleg központi kereskedelmi pozicíót tölt be, támogatva a G&P csoportot ambiciózus növekedési stratégiájában több iparág és szolgáltatás területén.
James Purshall
Kereskedelmi Értékesítési Menedzser
Sharan 2004-ben csatlakozott a G&P-hez projektadminisztrátorként, és azóta is az Adminisztrációs csapat értékes tagja. Adminisztrációs-menedzserként Sharan felelős az ügyfelekkel kapcsolatos projektadminisztrációs feladatokért.
Sharan Mander-Simpson
Adminisztrációs Menedzser
Steven 2018 novemberében csatlakozott a G&P-hez, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Steven felelős a G&P működésért és az üzletfejlesztésért Kínában.
Steven Lu
Kínai Operációs Igazgató
Pavlos több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségügyi szolgáltatóiparban, és felelős a magas minőségi és szolgáltatási szint biztosításáért a G&P németországi tevékenységében.
Pavlos Kimtsaris
Task Force / Operációs vezető
Jan Kuchynka 2007-ben csatlakozott a G&P-hez, mint Technical Manager. Előzőleg számos minőségüggyel kapcsolatos pozíciót töltött be a gépjárműiparon belül. Jan hozzájárult a G&P Kelet- Európai növekedéséhez és jelenleg a cseh G&P ügyvezető igazgatója.
Jan Kuchynka
Ügyvezető Igazgató, Csehország
Zsuzsanna 2017 júliusában csatlakozott a G&P-hez. Több mint 15 éves autóipari minőségbiztosítási tapasztalattal rendelkezik Európa-szerte, és a magyarországi működésért és üzletfejlesztésért felelős.
Zsuzsanna Varga
Magyarországi Operatív Vezető
Colin azért felel, hogy biztosítsa a folyamatosan magas színvonalú minőséget és szolgáltatást a brit G&P-n belül.
Colin Bennett
A cégcsoport Minőségügyi Operatív Menedzsere
Technology

KARRIER

A G&P folyamatosan keresi a tehetséges és motivált jelölteket annak érdekében, hogy fenntartsa a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és az Ügyfelek tökéletes elégedettségét. Munkatársainkat nagyra értékeljük és úgy tekintünk rájuk, mint sikerünk alapjaira. Lehetőséget biztosítunk a magas szintű szakmai fejlődésre, és versenyképes juttatási csomagokat kínalunk.

A G&P cégcsoport jelentős növekedés útján jár és úgy tartanak minket számon, mint az iparág élenjáró tagja, mely nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-orientáltságra és támogatásra. Ha úgy érzed, értékes tagja lennél csapatunknak, lépj velünk kapcsolatba.

Contact Us

Vivate Recruitment

A Vivate Recruitment Ltd a G&P cégcsoport tagja és azzal a céllal alakult, hogy biztosítsa a G&P számára a legmegfelelőbb munkaerőt minden területen, miközben Ügyfelei számára különböző iparágakban nyújt szolgáltatásokat.

A Vivate szakértőjévé vált a műszaki terület munkaerő-toborzásának. Ez a szolgáltatás, melyet Ügyfeleinknek ajánlunk, része az az iránt való elkötelezettségünknek, hogy teljességgel eleget tegyünk Ügyfeleink emberi erőforrás-igényeinek.

A Vivate számos olyan tapasztalt és képzett munkavállalót közvetít sikeresen, akik rendelkeznek az Ügyfeleink által megkövetelt kompetenciákkal annak érdekében, hogy a közvetített szaktudás által befektetésük kétségkívül megtérüljön.

A Vivate átfogó európai tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsunk:

    Átmeneti munkaerőt

    Állandó munkaerőt

    Szerződéses munkaerőt

    Kiemelt munkaerőt

Piacvezető munkaerő- felvétellel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleink számára. Jelenleg több, mint 400 megbízásunk van, mely lehetőséget teremt arra, hogy Ügyfeleink igényeit sikeresen kielégíthessük.

A G&P SEGÍTHET A MEGFELELŐ ÉS SZAKÉRTELEMMEL RENDELKEZŐ MUNKAVÁLLALÓ MEGTALÁLÁSÁBAN.

Kapcsolat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479