Q-TRAK BELÉPÉS

CSAPATUNK

Munkatársaink a G&P mozgatórugója. Csapatunk magasan képzett, kiváló csapatmunkát nyújtó tagjait nem csak szakmai képességük, hanem egyéni hozzáállásuk, motivációjuk, kitartásuk és a rugalmasságuk alapján válogattuk ki. Munkatársaink kiemelkedő tudással rendelkeznek a termékekkel és az iparággal kapcsolatban.

A G&P munkatársak a legmagasabb szintű szakmaiság és diszkréció mellett dolgoznak példaértékű helyszíni magatartást tanúsítva. A diszkréció megőrzése elsődleges fontosságú minden munkatársunk számára bármilyen munkafolyamat kapcsán.

Cégünk irigylésre méltó kompetencia keretrendszert hozott létre azért, hogy fokozza a munkaerő- felvételt valamint a továbbképzést és teljesítmény-menedzsmentet, melyeket a nemzetközi Thomas tesztelés támogat.

NAGYKÖVETEINK

Dino alapította és építette fel a G&P cégcsoportot és tette azzá a szervezetté, ami ma is. Dino továbbra is egyedüli tulajdonosa a G&P-nek.
Dino Kyriacou
A cégcsoport Vezérigazgatója
Geoff Cousins
Chairman
közel 20 éves autóipari minőségügyi tapasztalattal a háta mögött, Simon feladata a G&P Csoport minőségügyi fejlesztéseinek és bővülésének irányt szabni minden országban. Ebbe tartozik a nemzetközi szabványoknak való megfelelésünk, a Qtrak fejlesztése, az oktatások, a környezetvédelem és az egészségügyi és munkabiztonsági feladatok.
Simon Francis
Minőségügyi Vezető
Stephen, aki tagja a londoni ImechE Műszaki Mérnöki Intézetnek, 2017 szeptemberében csatlakozott a G&P-hez, miután számos nemzetközi vezetői pozíciót töltött be repülőgépipari gyártási területeken, köztük a Rolls Royce Aero Engines főmérnöki asszisztenseként.
Stephen Molloy
Repülőgéptechnikai és Műszaki Igazgató
Pavlos felelős a folyamatosan magas minőségi és szolgáltatási szint biztosításáért a G&P teljes németországi tevékenységében.
Pavlos Kimtsaris
Task Force / Operációs vezető
Jan Kuchynka 2007-ben csatlakozott a G&P-hez, mint Technical Manager. Előzőleg számos minőségüggyel kapcsolatos pozíciót töltött be a gépjárműiparon belül. Jan hozzájárult a G&P Kelet- Európai növekedéséhez és jelenleg a cseh G&P ügyvezető igazgatója.
Jan Kuchynka
General Manager, Csehország
Leona 10 éve tagja a G&P csapatának és a kelet- európai adminisztrációs kérdésekért felelős.
Leona Cerna
kelet-európai Admin Manager
David a szlovák operatív ügyekért felelős, elkötelezett hozzáállása biztosítja Ügyfeleink maximális elégedettségét.
David Stefan
Operations Manager, Szlovákia
Jeff széleskörű tapasztalattal rendelkezik a gyártóipar számos területén és egyesíti az értékesítéssel kapcsolatos törekvéseket az Egyesült Királyságon és a cégcsoporton belül.
Jeff Armiger
Sales Manager, Egyesült Királyság
Colin azért felel, hogy biztosítsa a folyamatosan magas színvonalú minőséget és szolgáltatást a brit G&P-n belül.
Colin Bennett
Group Quality Operations Manager
Gordon 2016 januárjában csatlakozott a G&P-hez, több, mint 10 éves autóipari tapasztalattal a háta mögött. A G&P-nél Gordon a cég kínai tevékenységéért és üzetfejlesztéséért felel.
Gordon Song
Vezérigazgató (China)
Dawn 2008 óta tagja a G&P csapatának. Felelős minden Európán belüli pénzügyekkel kapcsolatos tevékenységért.
Dawn Cunnington
európai Finance Manager
Technology

KARRIER

A G&P folyamatosan keresi a tehetséges és motivált jelölteket annak érdekében, hogy fenntartsa a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és az Ügyfelek tökéletes elégedettségét. Munkatársainkat nagyra értékeljük és úgy tekintünk rájuk, mint sikerünk alapjaira. Lehetőséget biztosítunk a magas szintű szakmai fejlődésre, és versenyképes juttatási csomagokat kínalunk.

A G&P cégcsoport jelentős növekedés útján jár és úgy tartanak minket számon, mint az iparág élenjáró tagja, mely nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-orientáltságra és támogatásra. Ha úgy érzed, értékes tagja lennél csapatunknak, lépj velünk kapcsolatba.

Contact Us

Vivate Recruitment

A Vivate Recruitment Ltd a G&P cégcsoport tagja és azzal a céllal alakult, hogy biztosítsa a G&P számára a legmegfelelőbb munkaerőt minden területen, miközben Ügyfelei számára különböző iparágakban nyújt szolgáltatásokat.

A Vivate szakértőjévé vált a műszaki terület munkaerő-toborzásának. Ez a szolgáltatás, melyet Ügyfeleinknek ajánlunk, része az az iránt való elkötelezettségünknek, hogy teljességgel eleget tegyünk Ügyfeleink emberi erőforrás-igényeinek.

A Vivate számos olyan tapasztalt és képzett munkavállalót közvetít sikeresen, akik rendelkeznek az Ügyfeleink által megkövetelt kompetenciákkal annak érdekében, hogy a közvetített szaktudás által befektetésük kétségkívül megtérüljön.

A Vivate átfogó európai tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsunk:

    Átmeneti munkaerőt

    Állandó munkaerőt

    Szerződéses munkaerőt

    Kiemelt munkaerőt

Piacvezető munkaerő- felvétellel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleink számára. Jelenleg több, mint 400 megbízásunk van, mely lehetőséget teremt arra, hogy Ügyfeleink igényeit sikeresen kielégíthessük.

A G&P SEGÍTHET A MEGFELELŐ ÉS SZAKÉRTELEMMEL RENDELKEZŐ MUNKAVÁLLALÓ MEGTALÁLÁSÁBAN.

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479