Q-TRAK BELÉPÉS

CSAPATUNK

Munkatársaink a G&P mozgatórugója. Csapatunk magasan képzett, kiváló csapatmunkát nyújtó tagjait nem csak szakmai képességük, hanem egyéni hozzáállásuk, motivációjuk, kitartásuk és a rugalmasságuk alapján válogattuk ki. Munkatársaink kiemelkedő tudással rendelkeznek a termékekkel és az iparággal kapcsolatban.

A G&P munkatársak a legmagasabb szintű szakmaiság és diszkréció mellett dolgoznak példaértékű helyszíni magatartást tanúsítva. A diszkréció megőrzése elsődleges fontosságú minden munkatársunk számára bármilyen munkafolyamat kapcsán.

Cégünk irigylésre méltó kompetencia keretrendszert hozott létre azért, hogy fokozza a munkaerő- felvételt valamint a továbbképzést és teljesítmény-menedzsmentet, melyeket a nemzetközi Thomas tesztelés támogat.

NAGYKÖVETEINK

Dino alapította és építette fel a G&P cégcsoportot és tette azzá a szervezetté, ami ma is. Dino továbbra is egyedüli tulajdonosa a G&P-nek.
Dino Kyriacou
A cégcsoport Vezérigazgatója
Geoff számos kulcsfontosságú vezetői és üzlet fejlesztési szerepet töltött be, köztük a Jaguar Land Rover Észak-Amerikai pénzügyi igazgatója és brit ügyvezető igazgatójaként. Geoff 2019 januárjában csatlakozott a G&P-hez, hogy segítse az üzleti szerkezetátalakítást az ambiciózus növekedési stratégia megvalósítása érdekében.
Geoff Cousins
A cégcsoport elnöke
Közel 20 éves autóipari minőségügyi tapasztalattal a háta mögött, Simon feladata a G&P Csoport minőségügyi fejlesztéseinek és bővülésének irányt szabni minden országban. Ebbe tartozik a nemzetközi szabványoknak való megfelelésünk, a Qtrak fejlesztése, az oktatások, a környezetvédelem és az egészségügyi és munkabiztonsági feladatok.
Simon Francis
Minőségügyi Vezető
Stephen, aki tagja a londoni ImechE Műszaki Mérnöki Intézetnek, 2017 szeptemberében csatlakozott a G&P-hez, miután számos nemzetközi vezetői pozíciót töltött be repülőgépipari gyártási területeken, köztük a Rolls Royce Aero Engines főmérnöki asszisztenseként.
Stephen Molloy
Repülőgéptechnikai és Műszaki Igazgató
Több mint 30 éves pénzügyi tapasztalattal rendelkezik, főként a feldolgozóiparban, a nemzetközi piacokon. Andrew pénzügyi igazgatóként vezeti a pénzügyi és az adminisztrációs csapatokat.
Andrew Santer
Pénzügyi Igazgató
Colin azért felel, hogy biztosítsa a folyamatosan magas színvonalú minőséget és szolgáltatást a brit G&P-n belül.
Colin Bennett
A cégcsoport Minőségügyi Operatív Menedzsere
Maria CIM és CMI képesítéssel és több mint 20 éves marketing szakértelemmel rendelkezik, elsősorban az autóipar, valamint a közlekedés és a logisztika területén. Maria marketingmenedzserként felel a csoport marketingtevékenységének végrehajtásáért, a márka ismertségének növelése érdekében, miközben támogatja az értékesítést és az üzletfejlesztést.
Maria Holmes-Keeling
Cégcsoport Marketing Menedzsere
James 2014-ben csatlakozott a G&P Toborzási divíziójához. Több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Jelenleg központi kereskedelmi pozicíót tölt be, támogatva a G&P csoportot ambiciózus növekedési stratégiájában több iparág és szolgáltatás területén.
James Purshall
Kereskedelmi Értékesítési Menedzser
Chris több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban/gyártóiparban, ahol operatív, értékesítési, új üzletfejlesztési és ügyfélkezelői pozíciókban dolgozott. Chris 2022 júniusában csatlakozott a G&P-hez, és az Egyesült Királyságban az ügyfélkapcsolatok fejlesztéséért és az üzleti növekedésért felelős.
Chris Worwood
Üzletfejlesztési manager
Sharan 2004-ben csatlakozott a G&P-hez projektadminisztrátorként, és azóta is az Adminisztrációs csapat értékes tagja. Adminisztrációs-menedzserként Sharan felelős az ügyfelekkel kapcsolatos projektadminisztrációs feladatokért.
Sharan Mander-Simpson
Adminisztrációs Menedzser
Lucy 2022. február 1-jén csatlakozott a G&P-hez, mint UK HR Manager. PgDip Human Resource Management képesítéssel rendelkezik, és több mint 20 évnyi HR-tudást és szakértelmet hoz magával.
Lucy Whitehouse
UK HR Manager
Abel 2015 októberében csatlakozott a G&P-hez, és több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Abel a kínai működésért és üzletfejlesztésért felelős.
Abel Wang
kínai Operatív Menedzser
Pavlos több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségügyi szolgáltatóiparban, és felelős a magas minőségi és szolgáltatási szint biztosításáért a G&P németországi tevékenységében.
Pavlos Kimtsaris
Task Force / Operációs vezető
Jan Kuchynka 2007-ben csatlakozott a G&P-hez, mint Technical Manager. Előzőleg számos minőségüggyel kapcsolatos pozíciót töltött be a gépjárműiparon belül. Jan hozzájárult a G&P Kelet- Európai növekedéséhez és jelenleg a cseh G&P ügyvezető igazgatója.
Jan Kuchynka
Ügyvezető Igazgató, Csehország
Zsuzsanna 2017 júliusában csatlakozott a G&P-hez. Több mint 15 éves autóipari minőségbiztosítási tapasztalattal rendelkezik Európa-szerte, és a magyarországi működésért és üzletfejlesztésért felelős.
Zsuzsanna Varga
Magyarországi Operatív Vezető
Michal 2018-ban csatlakozott a G&P-hez rezidens mérnökként.  Több éves tapasztalattal rendelkezik az autóipari minőségügy területén, jelenleg a szlovákiai működésért és üzletfejlesztésért felelős.
Michal Kopecky
Operatív Menedzser Szlovákia
Peter 2014-ben csatlakozott a G&P-hez, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártás, a termékjavítás/javítás és a minőségügy különböző területein, több iparágban is. Az Egyesült Királyságban az ügyfelek telephelyein végzett műveletekért felelős.
Peter Woakes
Angliai Operatív Vezető
Technology

KARRIER

A G&P folyamatosan keresi a tehetséges és motivált jelölteket annak érdekében, hogy fenntartsa a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és az Ügyfelek tökéletes elégedettségét. Munkatársainkat nagyra értékeljük és úgy tekintünk rájuk, mint sikerünk alapjaira. Lehetőséget biztosítunk a magas szintű szakmai fejlődésre, és versenyképes juttatási csomagokat kínalunk.

A G&P cégcsoport jelentős növekedés útján jár és úgy tartanak minket számon, mint az iparág élenjáró tagja, mely nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-orientáltságra és támogatásra. Ha úgy érzed, értékes tagja lennél csapatunknak, lépj velünk kapcsolatba.

Contact Us

G&P TOBORZÁS

A G&P Toborzási Szolgáltatások Ltd. a legjobb tehetségekhez és készségekhez fér hozzá, mivel menedzselt szolgáltatásait számos iparágban nyújtja ügyfeleinek.

Ennek eredményeképpen a G&P a műszaki toborzás területén vált specialistává, ezt a szolgáltatást mostantól a teljes körű munkaerő-utánpótlási igényeik kielégítése iránti elkötelezettségünk részeként kínáljuk ügyfeleinknek.

A G&P Recruitment sikeresen szállít olyan munkatársakat, akik megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy hozzáadott értéket és lendületet adjanak az Ön vállalkozásának növekedési lendületéhez; valódi megtérülést biztosítva Önnek.

G&P Recruitment átfogó európai tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsunk:

    Átmeneti munkaerőt

    Állandó munkaerőt

    Szerződéses munkaerőt

    Kiemelt munkaerőt

Piacvezető munkaerő- felvétellel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleink számára. Jelenleg több, mint 400 megbízásunk van, mely lehetőséget teremt arra, hogy Ügyfeleink igényeit sikeresen kielégíthessük.

A G&P SEGÍTHET A MEGFELELŐ ÉS SZAKÉRTELEMMEL RENDELKEZŐ MUNKAVÁLLALÓ MEGTALÁLÁSÁBAN.

Kapcsolat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479