A G&P repülőgépipari akkreditációja

A repülőgépipari OEM-ek és ellátási láncuk iránti folyamatos elkötelezettségünk és kínálatunk részeként örömmel jelentjük be, hogy a G&P teljes mértékben akkreditált beszállítója a Joint Supply Chain Accreditation Register-nek (JOSCAR).

Ez a fontos akkreditáció bizonyítja a G&P szilárd elkötelezettségét a repülőgépipar iránt, és megerősíti pozíciónkat megbízható beszállítóként. Az akkreditáció folyamata alatt cégünk szigorú háttérellenőrzések és auditok sorozatán ment keresztül.

A JOSCAR egy együttműködési platform, amelyet az Egyesült Királyság repülőgépipara, védelmi és biztonsági ipara használ az előminősítési és jogi megfelelőségi információk egységes tárházaként. A JOSCAR használatával megállapítható, hogy egy beszállító, például a G&P, “alkalmas-e az üzleti tevékenységre”. Lényegében referenciakönyvtárként működik az iparágon belüli partnerek számára, és lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan keressenek beszállítókat, megbizonyosodva arról , hogy előzetesen átvizsgálták, jóváhagyták és folyamatosan ellenőrzik őket.

A JOSCAR egy független kockázatkezelési és információs beszállítóval működik együtt, amely a beszállítók háttérellenőrzéseit és auditjait hatékonyan hajtja végre. A JOSCAR multiszektorális elemzést használ, amely kiterjed a vállalatok képességeire, az információbiztonsági szintjére, az etikai, társadalmi és közösségi felelősségvállalására, pénzügyi hátterére és egyéb akkreditációkra.

Mivel az akkreditáció során megadott információknak megfelelőknek kell lenniük, minden JOSCAR akkreditációval rendelkező vállalat megbízható, mint “üzleti tevékenységre alkalmas” beszállító. Az akkreditáció nemcsak a gyártók és azok beszállítói bizalmát erősíti, hanem a beszerzési folyamat hatékonyságának javítását is segíti.

A G&P minőségirányítási szolgáltatások széles skáláját kínálja a repülőgépiparban és annak ellátási láncában tevékenykedő gyártóknak. Ha érdekli, hogyan segíthetünk minőségirányítási folyamatainak javításában, hívja elkötelezett csapatunkat a +44 (0)1922 458 003 telefonszámon.

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Quality Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479