Esettanulmány: Forróvonal-támogatás – A G&P forródrótos ügyfélszolgálata gyorsan reagál

A kihívás

Egy prémium kategóriás, világhírű járműgyártónak támogatásra volt szüksége a gyártási folyamatot befolyásoló minőségi problémák ellenőrzéséhez. Ezeket a problémákat gyorsan meg kellett oldani, hogy minimalizálják a gyártási leállást és a gyártási folyamat további problémáinak
lehetőségét.

A megoldás

Annak érdekében, hogy a járműgyártó gyorsan reagálhasson és hatékonyan eloszlathassa az aggodalmakat, a G&P forródrót-támogató technikusai állandóan és zökkenőmentesen integrálódtak a házon belüli minőségbiztosítási csapatba. Feladatuk az volt, hogy reagáljanak, megfékezzék és kivizsgálják azokat a minőségi problémákat, amelyeket a közleményben azonosítottak az összeszerelési folyamatban.

A minőségi probléma bejelentése után a G&P forródróttechnikusai ellátogattak az érintett területre, és felmérték a problémát. Ideiglenes korlátozó intézkedéseket hajtottak végre annak érdekében, hogy a gyártósor továbbra is a lehető legzökkenőmentesebben működhessen.

A kezdeti vizsgálat részleteit átadták a létesítmény ügyfélminőségügyi mérnökeinek, akik off-line elszigetelési tevékenységeket és problémamegoldási folyamatokat indítottak el.

Az eredmények

A G&P képes volt reaktív és hatékony támogatást nyújtani az OEM-nek, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a rossz minőségű alkatrészekből eredő zavarokat.

Ez pénzt takarított meg az OEM számára azáltal, hogy csökkentette az állásidőt, csökkentette a javítással járó pazarlást, és megszüntette a márka hírnevének esetleges sérülését.

 

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Quality Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479