Q-TRAK BELÉPÉS

G&P MINŐSÉGI JÖVŐT ÉPÍTÜNK

Göbel & Partner (G&P) mára már széleskörű elismertségre tett szert, mint a minőségbiztosítás vezető szereplője és törekvései között ambiciózus jövőbeli tervek szerepelnek.
A cég az utóbbi évek során kiemelkedő növekedést tudhatott magáénak, melyet a gazdasági válság ellenére ért el. A gyártásban tapasztalható folyamatosan növekvő tendenciát könnyen és hatékonyan szolgálja ki ideálisan elhelyezkedő operatív központjaikon keresztül.

A G&P piaci rést talált azáltal, hogy sikeresen segédkezett vezető gyártóknak, csakúgy, mint fő beszállítóiknak abban, hogy világszínvonalat érjenek el. A cég már most is fontos ellátója az autóipari és repülőgép-ipari szektoroknak jelenleg pedig arra törekszik, hogy a továbbiakban ezen iparágak beszállítói láncaival is kiegészüljön. Jelentős növekedési mutatókkal felfegyverkezve igyekszik leendő partnereit lenyűgözni.

Csupán 3 éve a G&P világszerte 400 alkalmazottat számlált. Ez a szám drámaian emelkedett és a 2015 júniusi adatok szerint a szervezet 1300 főt foglalkoztat. Ezt a növekedést új piacok megnyerése, már meglévő kapcsolatok fejlesztése és az üzlet gyors bővülése segítette elő. Azért, hogy Ügyfeleik nemzetközi kívánalmainak eleget tehessen, a cég olyan új helyszíneken van jelen, mint Kína, Szlovákia és Szingapúr.
A cégcsoport alapítója és elnöke, Dino Kyriacou szerint ez csak a kezdet.

“Alkalmazottaink több, mint fele az Egyesült Királyságban van jelen” majd így folytatja “közülük pedig 50 % Anglia középső régiójának különböző helyszínein él. Valóban büszkék vagyunk helyi munkahelyteremtő szerepünkre és jelentős befektetésekkel járulunk hozzá alkalmazottaink készségeinek fejlesztéséhez, melyből nem csupán ügyfeleink, hanem a helyi közösség is profitál.”
“Ahhoz azonban, hogy teljesítsük bővítési terveinket, tovább kell növelni csapatunkat és arra számítunk, hogy év végéig világszerte sokkal több embert fogunk foglalkoztatni, amennyiben a jelenlegi mutatókat és tendenciát vesszük alapul.“

A G&P pozíciók széles skáláját kínálja, amely minden szintű tapasztalathoz illeszkedik, és sikeres gyakornoki és posztgraduális programokat indít. Amellett, hogy igény van olyan minőségellenőrökre és technikusokra, akik elhivatottak a világszínvonalú gyártás iránt, a cég székhelye, Walsall felvételi lehetőségeket kínál a pénzügy, marketing, adminisztráció és sok más területen is.

“Sokat tudunk nyújtani a megfelelő jelölteknek, mivel üzletünk természetéhez tartozik, hogy az ambiciózus, tehetséges munkavállalóknak lehetőséget teremt a tengerentúlon dolgozni vagy karrierjük vezetői szintig ívelhet” ígéri Dino Kyriacou.

Mivel a foglalkoztatás növekedése jelentős a G&P-nél, a cég komolyan veszi munkaerő- toborzási igényeit és elindította a “Vivate Recruitment”-et, egy ügynökséget, mely a cégcsoport részeként egyedi szerződéses szolgáltatásokat biztosít a G&P számára amellett, hogy független ügyfelei bázisát is építi.
“A potenciális munkavállalók a Vivate-en keresztül hatékonyabbá tehetik a munkakeresést valamint bővebb információt kapnak azon képességekről, melyeket munkavállalóinktól elvárunk.”

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479