Q-TRAK BELÉPÉS

Esettanulmány: Beszállítói auditok – A G&P segít a repülőgépipari beszállítóknak, hogy ne okozzanak hibákat

A kihívás

Egy globális háztartási cikkeket gyártó vállalat, amelynek termelő létesítményei Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is találhatók, beszállítói auditálási programot indított a meglévő ellátási láncában és számos új beszállítójánál.

A beszállítók közül néhány olyan területen helyezkedett el, amelyet a gyártó munkatársai jelenleg nem fedtek le, ezért a G&P-vel való korábbi együttműködés és jó tapasztalatok birtokában a G&P-t keresték meg, hogy segítsen egy auditálási folyamatban.

A megoldás

Az ügyfél támogatására, hogy leküzdje ezeket a kihívásokat, a G&P szakértői csapatát hívta segítségül, hogy elemzést és összehasonlító értékelést végezzen a gyártó teljes ellátási láncára vonatkozó szabványokról.

Először a G&P szakértő auditorai egyetlen beszállítói telephelyen dolgoztak, hogy megkezdjék egy testre szabott auditálási jelentés elkészítését, amelyet aztán a G&P csapata a világ különböző pontjain alkalmazhatott. A csapatban öt auditor dolgozott három kontinensen, egy műszaki szakszövegíró és egy projektmenedzser, ők biztosították a gyártó szabványainak globális betartását.

Egy mélyreható és testre szabott képzési folyamatot követően a G&P csapata képes volt teljes körű auditot végezni a beszállító európai és ázsiai létesítményeiben.

 

Az eredmények

A program képes volt létrehozni a beszállítók mélyreható auditját annak biztosítására, hogy a gyártó egyértelműen betartsa a vevő minőségi előírásait, és minden azonosított hiányosságról és a szükséges intézkedésekről jelentést tegyen.

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

G&P Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479